Unbridged | Lumina Spark
21961
page-template-default,page,page-id-21961,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

LUMINA SPARK

Personal Impact & Collaborative Spirit!
Wil je meer inzicht in jouw voorkeuren van gedrag? Wil je iets doen aan teamontwikkeling? Wil je een duidelijk instrument als uitgangspunt gebruiken voor een intensief coachingstraject, waarbij gedrag en persoonlijkheid van de medewerkers centraal staat?
Dan is Lumina Spark geschikt voor jou!

 

Waarom Lumina Spark

  • Meer inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren van gedrag
  • Inzicht in voorkeur van werkstijl
  • Controle verkrijgen over je eigen succes
  • Betere samenwerking onderling, meer productiviteit
  • Makkelijker omgaan met hoge werkdruk

 

Lumina Spark staat garant voor een interactieve en leuke ervaring. Met behulp van de Lumina Profiel verken je jouw eigen gedrag en persoonlijkheid. Dit inzicht leidt onmiddellijk tot verbetering van de resultaten van jezelf, maar ook van het team en dus ook de organisatie als geheel. Binnen een kleurrijk kader krijg je meer inzicht in jezelf en jouw voorkeuren, waardoor je bewustwording van je eigen handelen vergroot en er ook begrip komt voor de voorkeur van je teamleden.
Het Lumina Spark model levert niet alleen zakelijk voordelen op, maar ook privé. Het verkregen inzicht kan je namelijk ook goed gebruiken in de relaties in je privéleven.

 

De theorie van Lumina Spark is gebaseerd op het onderzoeksparadigma van de ‘Big Five’ en het beste van Carl Jung. Uit deze combinatie komt een methodiek voort die op een nieuwe en uitdagende manier de samenwerking binnen een organisatie analyseert en verbetert.
Een persoonlijke vragenlijst is het uitgangspunt van de persoonlijke profielschets, waarin de kwaliteiten en mogelijke beperkingen van eenieder worden beschreven. Deze profielschets beschrijft hoe jij je van nature gedraagt (instinctief), bij een normale belasting (dagelijks) en onder hoge druk (overbelast). De uitslag geeft de 24 eigenschappen en 8 aspecten per persoon weer in de persoonlijke mandala. Dit maakt dat dit direct inzetbaar is op de werkvloer.

 

Kenmerkend voor Lumina Learning

  • Persoonlijke profielschets
  • Innerlijke diversiteit, waardoor er geen stereotypering ontstaat
  • Gebruik van de Lumina Splash app
  • Terugkoppeling zowel individueel als interactieve workshopsessie voor teams
  • Uit te breiden met verschillende opties, waaronder Lumina Team

 

Nieuwsgierig wat Lumina Spark voor jouw bedrijf kan betekenen?
Lumina Learning biedt een solide basis, maar geen persoon, team of bedrijf is hetzelfde en daarom praten we over maatwerk. Na een inventarisatie maken we graag een mooi voorstel voor je!