Unbridged | Coaching
21773
page-template-default,page,page-id-21773,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Young Professionals

Het leven van een young professional is vaak gegrond in onzekerheid. Je hebt grenzeloze ambities en staat in de bloei van je leven, met oneindige mogelijkheden. Deze vrijheid zou goed moeten voelen, toch? Vele young professionals zullen dit beamen, maar ook toegeven dat deze vrijheid veel onzekerheden kent. Hoe ga je hier mee om? Coaching die zich speciaal richt op young professionals kan hier een uitkomst bieden.

 

Veel gestelde vragen
• Hoe vind ik de balans tussen mijn werk en privéleven?
• Wat wil ik nu eigenlijk?
• Waar ligt mijn passie, kracht & ambitie? Waar krijg ik nu ECHT energie van?
• Wil ik onderdeel zijn van deze prestatiegericht bedrijfsleven en veeleisende stakeholders?
• Hoe beweeg ik me binnen het systeem en hoe geef ik mijn grenzen aan?

Executive Coaching

Als leider ziet u zich geplaatst voor steeds complexere organisatievraagstukken. Oude handelingspatronen passen steeds minder. U moet nieuwe wegen vinden om dit te kunnen oplossen. Dat vereist specifieke kwaliteiten. Kwaliteiten die niet zozeer samenhangen met vaardigheden en technieken, maar meer met de persoon die u zelf bent. Gebleken is dat de beste katalysatoren voor transformatie die leiders zijn, die ontdekt hebben dat ze eerst zelf moeten veranderen om de organisatie te  kunnen transformeren.

 

De kunst is om zelf de verandering te zijn die u in de organisatie wilt zien.

Spiegelen met Paarden

Spiegelen met paarden is een van de meest directe manieren van coaching en leidt in korte tijd naar de essentie van iemands vraag. Onze ervaring leert inmiddels dat de (leer)effecten blijvend zijn. Coachen met paarden zetten wij in bij leiderschapsontwikkeling & Teaminterventies.

 

Bij spiegelen met paarden vindt er een ontmoeting plaats tussen mens en paard. De inzet van het paard biedt een extra perspectief op vraagstukken doordat paarden instinctief reageren op wat er is in het hier en nu, maar vooral ook op wat ontbreekt. Paarden houden geen rekening met de probleemdefinitie van de cliënt.

 

“Het is mooi en spannend te merken hoe de paarden op mijn energie reageerden. Ze voelen feilloos je stemming aan en of je je gevoel echt toelaat. Ik dacht in verbinding te zijn, de paarden gaven me terug van niet door te blijven staan. Pas nadat ik mijn energie en gevoel echt had opengesteld kwam de verbinding en kwamen ze in beweging. Heel bijzondere en waardevolle ervaring.”

 

Reactie deelnemer